snålt

Ännu ett möte avklarat då, som man undrar över om det egentligen var nån större mening med att ha... Den känslan har man ju tyvärr ofta. Varför har man möten om man ändå inte kan komma fram till nått beslut i någon av de frågor som tas upp ? Nä, istället kommer det fram nya frågor o problem.
Så blir det så här istället, att man "tar med sej frågan" och så ska vi boka in ett nytt datum för ett nytt möte....  Jäkla ekorrhjul.
Vi vill ha lite målarfärg till väggarna, och kanske till läktaren också som är helt nersliten. Jag visade runt det här mötesdeltagarna i de värst drabbade omklädningsrummen o det blev väl ett ojande o alla var rörande eniga om att det behövs fräschas upp ! Det är oerhört frustrerande att det inte går att få ordentligt rent, försöker man sej på att tvätta väggarna, följer målarfärgen också med o det ser ännu värre ut... Men det finns ju vissa personer som tror att man är nån j-la fé som kan vifta med sitt spö o få det skinande rent.. Problemet är ju också att det aldrig finns några pengar till underhåll. Men att inte ha gjort nått underhåll i stort sett sedan den här hallen byggdes är ju helt sanslöst, snålt är det ! Det är väl heller inte helt ekonomiskt att helt avstå från att underhålla en byggnad, det måste väl tas något ansvar av någon...
Jag kan tala om att hade jag varit en fé och haft ett spö, så hade jag inte trollat bort skiten på väggarna, jag hade trollat bort nån helt annan "skit"....

Dagens :) "du kan inte undgå morgondagens ansvar
                 genom att undvika det idag..."

Ha det så gött !


måndag....

Jaha, då var måndagen avklarad.. Alltid fullt upp på veckans första arbetsdag, så den går åtminstone fort. Det är med lite vånda man öppnar dörren till jobbet dessa dagar, eftersom det varit full aktivitet hela helgen och en massa besökare. Man har ju varit med om att det sett ut som ett bombnedslag, helt otroligt vad folk kan bära sej åt egentligen ! Inga hämningar då inte...
Bland det konstigaste jag varit med om var när jag upptäckte att någon riktig skojare, hade varit inne på en av toaletterna ( herrarnas..) och skruvat av lampkupan - kissat i den - och skruvat tillbaka den !!  HUR får man en sån idé i sin skalle ?
Eller den gången en elev fyrade av en raket i en toastol, ( herrarnas ..) alltså en fyrverkeripjäs då....  Toastolen sprack ju naturligtvis o behövdes bytas ut. 
Sen är det ju så att man plockar ju upp en o annan kondom ibland också ( på herrarnas..) så det verkar ju vara liv i luckan för en del.
Nu är det säkert någon som undrar varför allt verkar hända inne på herrarnas, och det ska jag säja, att det undrar jag också !  Kan någon förklara det för mej, så välkommen med svaret ! Jag har väl en egen teori, men den kan vi spara lite på.
Imorgon är det dags för möte igen med handbollsföreningen, får väl återkomma om det. Kan ju hända nått, fast nä, troligen inte.

Ha det nu gött !
Dagens :)  "Det bästa jag vet är att stiga upp tidigt om morgnarna,
                  så därför sparar jag på det så länge som möjligt..."

aldrig nöjd....

Tänk att man aldrig kan få bli riktigt riktigt nöjd.. Fick nyligen reda på min nya lön...jodå visst fick jag mer i lön. Men man hade väl hoppats på lite mera. Man försöker tänka positiva tankar när det gäller den nya lönen - varje år, försöker intala sej att " i år har jag verkligen visat framfötterna o varit sååå bra, flexibel o duktig i mitt jobb". Men. nä. 
Man får det man har rätt till o kanske,kanske litet mer. That´s it. Man har  ingen "morot" att sträva efter, spelar ingen roll,om man jobbar som en gudinna,  går varenda j-a kurs som går att uppbringa, sköter sej o sitt som man ska, certifierat sej.  Nada. Noll. Intet.
Hur lätt är det inte att tappa sugen då emellanåt ? Om man dessutom bara får mer krav på sej, mindre tid o mera jobb, då är det lätt att man inte tycker det är roligt alls. Hur ofta får man ens höra att man gör ett bra jobb ? De gångerna är lätträknade... Men om man skulle råka göra nån miss, ja då jäklar i min lilla låda, då är det snabba ryck. Fast det har ju aldrig hänt mej ;)
Trots allt är man ju glad över att man har ett jobb. Trots att detta jobbet inte var vad jag ville göra, ramlade in i det av en händelse o blev kvar... så...lite nöjd är jag väl iallafall....

Dagens :)  "är du inte nöjd med det lilla
                  får du aldrig det stora..."

Ha det gött !

nytt försök....

Jag ska försöka blåsa liv i mitt bloggande igen :)  Man lever ju ett hektiskt liv, och man kan bara inte hinna med allt som man skulle vilja.  Det gäller både privat o i arbetslivet,  det gäller att tagga ner, dra ner på alla måsten för det kommer ju en morgondag också. Får man ju utgå ifrån iallafall....
Det är som den här bloggens vara eller inte vara. Jag vill hinna sitta o skriva, men tiden, orken o motivationen räcker inte hela vägen ibland. Samtidigt tycker jag det är så himla kul att skriva, men jag har prioriterat andra saker. Oftast då saker som jag gör för nån annan o inte mej själv. Så j-a typiskt en mamma/kvinna att låta allt annat gå före i kön...
Men - jag har bättrat mej ! och det är jag väldigt stolt över... 
För vem tänker på mej - om jag inte gör det själv ?

Så, jag hoppas vi ses här riktigt ofta ;)

Dagens :-)    " den tid du vill slösa bort
                      är inte bortslösad tid..."

Ha det nu gött !!

RSS 2.0