trött

Alla är visst trötta, lika trötta som jag. På morgonen tror man inte det är sant när larmet väcker en, känns som man nyss lagt ner huvudet på kudden. Men nähädå, det är bara att försöka hitta krafter att ta sej upp ur bingen, och börja en ny dag.
Skulle man då ge efter för viljan att bara vila någon extra minut, kan man ge sej tusan på att man somnar om - stenhårt. Sen när man blivit väckt av någon i familen som anat onåd, har man ju kommit efter i hela morgonproceduren, och håller på att stressa ihjäl sej för att komma ifatt .
Inte bra alls.
Hela dan blir ju alldeles galen sen, inget vill sej bara för att man gav efter och ville ge sej själv några extra minuter i den go`a sängvärmen.
Ge efter för sina idéer, är det många som gör på min arbetsplats också, alltså besökare på idrottshallen. I ett par månaders tid, har några ljushuvuden kommit på tanken att "låt oss skruva av alla strilar på duscharna!!!"
Nästan varje dag 2-3 veckors tid höll detta på, jag eller vaktis skruvade upp dem, och de här ljushuvudena skruvade av dem igen. 
Till slut blir man ju lätt irriterad av detta...Vi bestämde att inte längre montera tillbaka dem längre, tills vi rett ut vem som håller på att roa sej på detta vis. Tror oss veta det nu.
Men varför gör man en sån sak??? Inte ens de själva kan ju tycka det är skönt att duscha i en hård vattenstråle....
Eller ja, kanske?
Eller varför använder man papperskorgen inne på toaletten till toalettstol, istället för att sitta bekvämt på den intill stående riktiga toastolen..??? 

Nä, nu ska jag gå o lägga mej. Imorron ska inte jag försova mej ialla fall...
Go´natt.
 
Dagens :) "De flesta människor tillbringar sitt liv med att gå och lägga sej
                 när de inte är sömniga, och stiga upp när de är det..."


RSS 2.0