tårögd idag

Ja, idag var det ledsamt. Den kvinnliga idrottsläraren jobbade idag sin sista dag, har bestämt sej för att gå i pension. Vi har haft en sån bra och nära arbetsrelation, så jag kommer att sakna henne väldigt mycket.
Vi har även blivit goda vänner, och har haft många pratstunder om livets prövningar.
Så skönt det varit att ha någon man har förtroende för och som alltid förstått vad man menat......

Som tur är finns det ju fler som jag har liknande utbyte med, så jag är ju inte helt övergiven. Men nu på en kort tid försvinner 4 personer från min arbetsplats, som betytt mycket, och det är inget kul alls. Men det är ju livets gång, de gamla försvinner och det kommer nya, yngre förmågor.

På tal om nya tider, så hade jag i morse möte med representanter för handbollsföreningen, chiefen var också med. Vi diskuterade den kommande säsongen och hur vi tillsammans ska kunna förbättra skötseln av idrottshallen
Det var ett hyfsat möte, jag var beredd på "krig", men det blev betydligt lugnare. Jag lade fram lite förslag som jag verkade vettiga, fick visserligen inte svar på dem idag, men det verkade väl inte helt kört heller.....
Jag är ju innerligt förbannnad på deras handbollsklister, och nu verkar det som att de äntligen ska ta större ansvar för sitt kladdande!
Ja,ja den som lever får se.

Ett passande ordspråk idag :-) "En organisations framgång är resultatet av
                                              varje individs insats tillsammans....."

Ha det gött.

igång igen

Nu har jag jobbat 1 vecka, skulle egentligen ha jobbat 2, men lyckades ju få influensa och var hemma förra veckan med feber, hosta och värk i bihålorna.
Så det var inte svininfluensan.
Det tror ju de flesta att man har i dessa dagar, om man skulle råka hosta till. Men så var icke fallet.

Skönt att vara tillbaka och igång igen. Visst gillar jag att ha semester, men lagom är väl bäst som alltid.
Nu är det dags att ta nya tag, och försöka förverkliga några av de idéer som man har värkt fram under ledigheten.
Jag brukar allt som oftast gå och fundera på olika lösningar på saker och ting, det finns massor av saker som behöver göras annorlunda. Det måste inte vara stora ändringar heller, det är ofta småsaker, men de kan få stor betydelse.
Just nu är jag på gång att försöka få ett annat rum till att ha mina maskiner och lagerhållning av toapapper, pappershanddukar och rengöringsmedel m.m , i.
Jag är vädigt trångbodd i det jag har i dagsläget, och värre blev det när jag fick den nya städmopeden. Den är större och bredare än den gamla, vilket innebär vissa problem när jag ska kör ut eller in den i rummet, det är precisionskörning som gäller här nu. 
Sen vill man ju gärna kunna sitta och sköta en del pappersarbete i något hörn, eller jag ska sitta och ringa in vikarier och behöver sitta ifred.
Det blir väl en utmaning arr försöka fixa detta, men jag kan vara ganska envis, och det är lite uppfriskande med en utmaning då och då.....
Men nu är det ju fredag, så  nu får det vänta till måndag innan det blir fortsättning på den utmaningen.

Dagens:-) "du gör bara ditt bästa när du försöker
                     förbättra vad du gör....."

sista lediga veckan

Ja, så är snart den efterlängtade semestern slut... Man börjar fundera på jobbet lite smått igen. Fast de tankarna ska jag erkänna, har jag haft lite då o då. Jag har varit inne o jobbat lite extra under semestern, så helt avkopplat har det inte varit.

Men när man sitter så här med facit i hand, så tänker man "var det så här min semester skulle bli?". Jag som tänkte ligga där i solen o läsa, lyssna på musik, inte göra många knop alls....  Visst,, vid nått enstaka tillfälle har det ju hänt, men varför är det så svårt att "bara vara". Fast solen har ju varit lite frånvarande, och ligga ute i regnet är ju inte lika skönt.....
Jag har illa fall tillbringat en hel vecka hemma i småland och umgåtts med föräldrarna och syskonen. Mycket trevligt. Gjorde bl.a en utflykt till Öhr, ett underbart litet ställe med gammaldags kaffestuga, vackert växthus med jättefina växter och en helt bedårande affär med småpryttlar..... Har även gjort loppisbesök, köpte en massa udda små glas, jag är väldigt förtjust i glas, helst med fot på.  
Jag har lärt mej göra Frozen strawberry Margarita, och det var ju extra läckert att dricka den ur mina fina ny/gamla glas! Den drinken har jag länge velat  lära mej att göra, och nu i sommar blev det äntligen av, och den är GOD!

Nu blev jag ju sugen på en .
Jag går och gör en nu..
Skål!

Dagens :-)  "Alkohol må var människans värsta fiende,
                       men bibeln säger att man ska älska sin fiende"

                    

RSS 2.0