semester !

Så har man jobbat sista dagen, nu är det dags för semester ! Hade jag orkat ,hade jag tagit ett glädjeskutt.....
Nä, man känner sej ganska trött o sliten för tillfället. Nu tar det en vecka att varva ner, och fatta att man är ledig. Det bästa av allt - jag får sova på morgnarna !
Man får ju verkligen hoppas att solen o värmen hittar tillbaka på allvar igen, nu har man ju tid till att ligga och lata sej i solen, men det ska väl  sätta sej på tvären som vanligt.....

Nåja, nu är det över med storstädnings-perioden ialla fall, och med facit i hand så blev det bra till sist. Men i början tror man inte det, när man har allt framför sej. Hoppas att all personal på skolor och dagis, verkligen ser vilket arbete som har lagts ner. För det är ett gigantiskt arbete som läggs ner, vi städar ju alla ytor i stort sett, från taklisterna till golvet, ligger o skrubbar bakom toastolar, torkar av rör och element, skrapar bort tonvis med  nertrampat tuggummi, skurar och bonar golv osv. osv.
Men nu är gjort !!
Ikväll kommer jag garanterat somna ovaggad i soffan, ser fram emot att få lägga mej ner där.........

Ha det gött!!

dagens :-)     "semester är att ingenting göra, och ha hela dagen att göra det på...."

typiskt

Har inte orkat blogga på ett tag, jag jobbar så hårt nu i slutspurten att orken sinat tills jag kommer hem......
Nä, inte riktigt, men nästan så är det.
Den största boven har nog varit värmen. Fast nu ska man ju inte klaga på värmen, den har vi ju väntat på och längtat efter så länge. Men lite jobbigt är det ju.......

Jag jobbar på hårt ialla fall, nu är det snart dags för semester och man vill ju avsluta alla sina pågående projekt.
Den nya städmoppen har anlänt!
Ljusblå och fin står den nu där.
Men. Det var något som fattades naturligtvis. En handske till laddaren. Som jag letade! Vaktmästaren letade! Min reparatör letade!! Ingen fattade något.
Så efter telefonkontakt med försäljarna, som idag skickade en av sina servicekillar, kunde vi konstatera att en sådan handske hade aldrig blivit ditsatt. Bortglömt.
Som tur var kunde ju denna servicekille ordna till en sådan, så nu är allt bra. Men, så typiskt !
Man undrar ju bara lite över deras kontroll av sina varor, innan de skeppas iväg till kunden.... Jag tror bergis den är tillverkad en måndag.

Men slutet gott, allting gott......

"dagens" :)  " börja dagen med ett leende,
                         så har du det avklarat...."

RSS 2.0