en helt vanlig dag

Idag har det inte hänt något speciellt alls, det har bara rullat på som vanligt. Fast det klart, jag blev uppringd av en dam som hade glömt sin vattenflaska med vidhängande klocka (!). Hon hade varit på ett Friskis & Svettis-pass i söndags, och glömt att ta den med sej hem. Men som den omtänksamma människa jag nu är, tog jag ju hand om den, för jag trodde nog att ägaren skulle höra av sej, vilket också skedde idag.
Hon var jättetacksam och glad över att få tillbaka sina ägodelar, och det känns så gött varje gång man kan göra någon glad.
Varje dag plockar jag upp kvarglömda grejer, mestadels kläder och handdukar, en del skor och även smycken. Men det är väldigt sällan ägarna till detta kommer och frågar efter dem. De kläder och skor som ingen hämtar, går iväg till behövande. Det är märkligt ibland, vilka fina dyra skor, eller vilka fina kläder som bara glöms och förblir kvarglömda....
Men bland det märkligaste jag varit med om, var när en dam kom och ville ha tag i sin kvarglömda duschtvål.......
Det var ingen märkvärdig tvål heller, utan ett helt vanligt, billigt märke. Hon blev jättesur, när jag sa att den gått i soporna, för jag kan inte lagra alla lämnade tvålflaskor.......
En annan gång blev jag riktigt ledsen på en person, som indirekt anklagade mej för stöld. Hon hade glömt sitt armband (eller halsband?) i vitt guld. Hon trodde inte på mej när jag sa att jag inte hade hittat det!  Men varför i herrans namn, har man såna fina smycken på sej när man ska idrotta eller träna???!!! Lämna sånt hemma! Det var en jättetråkig händelse och jag var riktigt ledsen vid det tillfället. Det var ju så klart nån annan som hade "hittat det" och lagt rabarber på det.

Imorron är det studiedag för skolan, så det kommer inga elever till hallen. Det är bra med såna dagar ibland, för då hinner jag göra lite extra rent o fint. Imorron är det skurning av duscharna som gäller - låter väl kul!?
Jag hoppas det blir en bra dag, trots allt.


Dagens :-) "Du vet att det är en dålig dag då du
                  sätter bh:n på fel håll och den passar bättre...."

Ha det gött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0