knep o knåp

Ja, med lite knep o knåp har man väl fått ihop denna veckan någorlunda bra, trots allt. Men högre frånvaro än vanligt bland mina arbetskamrater, verkade det ett tag ganska omöjligt att pussla ihop det. Men det gjorde det!
Man blir förvånad själv ibland,över hur bra det till slut blir.......
Jag har haft turen att få tag i en kanonbra vikarie, som fick hoppa in i detta. Men det fixade hon galant och med gott humör. Tack för det!
Det är en sån lättnad när man till slut får fatt i vikarier, då pustar man ut och magknipet släpper. Nu är det bara fredag kvar att klara av, sen får man väl hoppas att det är lugnt nästa vecka. För sedan är det skol-lov, och då ska man ju försöka sej på att hinna någon form av storstädning. För min egen del, innebär det troligen skurning av golven i  både idrottshallen och på skolan i Yngsjö. Det ska verkligen bli roligt - not.
Men det är ju roligt när det är gjort, om resultatet blivit bra.
Det värsta är väl att man måste skyffla undan möbler och grejer innan man kan göra sitt jobb. Det blir mycket tunga lyft och trångt blir det. Det känns som värsta träningspasset, efter sånt arbete.
Man får hoppas att det blir uppskattat det man gör, sällan man får höra något alls. Men man kan ge sej katten på att få höra om det är något negativt.......

Men huvudsaken är att man själv är nöjd och belåten med sin insats, vi vet ju vad som krävs av oss, och vi gör vårt bästa. Vi kan inte trolla, bara nästan....


Dagens :-)  "Det är svårt att vara hjälte, 
                   när ingen ser på....."

Ha det gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0